Type 5b - bouwnummer 15

Tussenwoning

Beschrijving Type 5b - bouwnummer 15

Type 5B, blok 2, bouwnummer 15
Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, worden 68 koopwoningen en 17 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De plek is echt uniek te noemen; in een gezellig buurtje in de populaire wijk Oosterpoort, nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad van Groningen. 
Op de linker hoek van blok 2 is deze riante HOEKWONING gelegen. Aan de achterzijde grenst de tuin direct aan de wadi, een mooie ruime groenstrook die naast wateropvang ook voorziet in een natuurlijke speelplek voor de kinderen.
De woning heeft een inpandige berging van ruim 14 m2 aan de voorzijde van het huis. De tuin is circa 45 m2 en ligt op het zuidwesten.
Indeling:
Entree aan de zijkant, meterkast, toiletruimte met hangtoilet, inpandige berging en een woonkeuken (zonder keukeninrichting) van maar liefst 33 m2. De woonkamer is op de 1 eerste verdieping te vinden en is door de vele grote raampartijen erg licht hetgeen een prettige woonsfeer biedt. Vanuit de woonkamer is het dakterras te bereiken. De woonkamer is bijna 43 m2 groot. 
Bijzonder aan de woningen in blok 2 is dat het plafond op de begane grond en eerste verdieping een halve meter hoger is dan normaal. Dit geeft een bijzondere ruimtelijke woonbeleving!
Op de tweede verdieping worden 2 slaapkamers (circa 11 en 18 m2) en een badkamer van circa 7 m2 voorzien van een inloopdouche,  wastafel van 1 meter breed met 2 kranen en hangtoilet gerealiseerd.
Op de derde verdieping zijn 2 slaapkamers (circa 12 en 19 m2) te vinden alsmede de bergruimte waar de technische installaties staan en ook de wasmachine en droger aangesloten kunnen worden.
Algemeen:
Uiteraard worden de uitstekend geïsoleerde woningen gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp met grotendeels vloerverwarming. 
Daarnaast zullen alle huizen worden voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Bij dit systeem wordt continu frisse buitenlucht in alle kamers ingeblazen, zodat het niet nodig is om de ramen open te zetten voor ventilatie. In de winter wordt de buitenlucht ook nog eens voorverwarmd wat extra energie bespaart. Verder wordt de woning voorzien van geluidswerend glas. Dit alles zorgt ervoor dat u in de woning geen hinder ondervindt van het verkeersgeluid. Het hemelwater wordt afgevoerd in de wadi middels een infiltratiesysteem. De stoere gevels van bakstenen worden voorzien van rijke detaillering. Een prachtig beeld!
Deel deze pagina:

Kavelkaart De Meeuwen - Type 5b bnr. 15

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart