Type 5a - Hoekwoning

Beschrijving Type 5a

Type 5A, blok 2, bouwnummer 24

Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, worden 68 koopwoningen en 17 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De plek is echt uniek te noemen; in een gezellig buurtje in de populaire wijk Oosterpoort, nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad van Groningen.

Op de rechter hoek van blok 2 is deze riante HOEKWONING gelegen. Aan de achterzijde heeft u toegang tot de wadi, een mooie ruime groenstrook die naast wateropvang ook voorziet in een natuurlijke speelplek voor de kinderen.
De woning heeft een inpandige berging van ruim 9 m2 aan de voorzijde van het huis. De tuin is circa 56 m2 en ligt op het zuidwesten.

Indeling:
Entree aan de zijkant, meterkast, toiletruimte met hangtoilet, inpandige berging en een woonkeuken (zonder keukeninrichting) van maar liefst 28 m2. De woonkamer is op de 1e verdieping te vinden en is door de vele grote raampartijen erg licht hetgeen een prettige woonsfeer biedt. Vanuit de woonkamer is het dakterras te bereiken. De woonkamer is ruim 44 m2 groot.
Bijzonder aan de woningen in blok 2 is dat deze een halve meter hoger plafond hebben op de begane grond en eerste verdieping. Dit geeft een bijzondere woonbeleving!
Op de 2e verdieping worden 2 slaapkamers (circa 9 en 10 m2) en een badkamer van circa 7 m2 voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en hangtoilet gerealiseerd. Optioneel kunt u op deze verdieping voor een dakterras kiezen.
Op de derde verdieping is ??n riante slaapkamer van bijna 20 m2 te vinden alsmede de bergruimte waar ook de wasmachine en droger aangesloten kunnen worden.

Algemeen:
Uiteraard worden de uitstekend ge?soleerde woningen gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp met grotendeels vloerverwarming. Daarnaast zullen alle huizen worden voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Bij dit systeem wordt continu frisse buitenlucht in alle kamers ingeblazen, zodat het niet nodig is om de ramen op te zetten voor ventilatie. In de winter wordt de buitenlucht ook nog eens voorverwarmd. Verder wordt de woning voorzien van geluidswerend glas. Dit alles zorgt ervoor dat u in de woning geen hinder ondervindt van het verkeersgeluid. Het hemelwater wordt afgevoerd in de wadi middels een infiltratiesysteem. De stoere gevels van bakstenen worden voorzien van rijke detaillering. Een prachtig beeld!
Deel deze pagina:

Kavelkaart De Meeuwen - Type 5a

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst type Type 5a

Swipe voor alle kolommen
Alle woningen zijn verkocht.

Ander aanbod van De Meeuwen bekijken

Bekijk het volledige aanbod