Type 4b - bouwnummer 25

Hoekwoning

Beschrijving Type 4b - bouwnummer 25

Type 4B, blok 3, bouwnummer 25

Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, worden 68 koopwoningen en 17 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De plek is echt uniek te noemen; in een gezellig buurtje in de populaire wijk Oosterpoort, nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad van Groningen.
Op de linker hoek van blok 3 is deze riante HOEKWONING gelegen. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een groenstrook met zicht op de bestaande woningen aan de Barkmolenstraat.
De woning heeft een inpandige berging van ruim 11 m2 aan de voorzijde van het huis. De tuin is circa 41 m2 en ligt op het zuidwesten.

Indeling:
Entree aan de zijkant, meterkast, toiletruimte met hangtoilet, inpandige berging en een woonkeuken (zonder keukeninrichting) van  ruim  26 m2. De woonkamer is op de eerste verdieping te vinden en is door de vele grote raampartijen erg licht hetgeen een prettige woonsfeer biedt. De woonkamer is 46 m2 groot.
Op de tweede verdieping worden 2 slaapkamers (ruim  7 en 15 m2) en een badkamer van circa 6 m2 voorzien van een inloopdouche,  wastafel van 1 meter breed en 2 kranen en hangtoilet gerealiseerd. Optioneel kunt u op deze verdieping voor een dakterras kiezen.
Op de derde verdieping zijn ook 2 slaapkamers (ruim 7 en 15 m2) te vinden alsmede de bergruimte waar de technische installaties staan en ook de wasmachine en droger aangesloten kunnen worden.

Algemeen:
Uiteraard worden de uitstekend geïsoleerde woningen gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp met grotendeels vloerverwarming.
Daarnaast zullen alle huizen worden voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Bij dit systeem wordt continu frisse buitenlucht in alle kamers ingeblazen, zodat het niet nodig is om de ramen open te zetten voor ventilatie. In de winter wordt de buitenlucht ook nog eens voorverwarmd wat extra energie bespaart. Verder wordt de woning voorzien van geluidswerend glas. Dit alles zorgt ervoor dat u in de woning geen hinder ondervindt van het verkeersgeluid. Het hemelwater wordt afgevoerd in de wadi middels een infiltratiesysteem. De stoere gevels van bakstenen worden voorzien van rijke detaillering. Een prachtig beeld!

Deze koopsom is inclusief het volgende verplichte meerwerk:
-    Dubbele openslaande tuindeuren
-    Buitenkraan aan de achterzijde van de woning
-    Een extra loze leiding in de woonkamer en op de eerste verdieping
-    Een extra dubbele wandcontactdoos
-    Uitbreiding van de meterkast
Deel deze pagina:

Kavelkaart De Meeuwen - Type 4b bnr. 25

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart