Type 3 - bouwnummer 61

Tussenwoning

Beschrijving Type 3 - bouwnummer 61

Type 3, blok 6, bouwnummer 61 tot en met 67

Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, worden 68 koopwoningen en 17 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De plek is echt uniek te noemen; in een gezellig buurtje in de populaire wijk Oosterpoort, nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad van Groningen.

In blok 6 is deze EXTRA BREDE TUSSENWONING gelegen. De woning is door breedte perfect in te delen. Aan de achterzijde heeft de tuin toegang tot de wadi, een mooie ruime groenstrook die naast wateropvang ook voorziet in een natuurlijke speelplek voor de kinderen.
De woning heeft een berging in de achtertuin van 5 m2. De tuin is circa 51 m2 en ligt op het noordoosten.

Indeling:
Entree, meterkast, toiletruimte met hangtoilet en een tuingerichte woonkamer van circa 22 m2 met dubbele tuindeuren. De eetkeuken (zonder keukeninrichting) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is circa 15 m2.
Op de eerste verdieping worden 2 slaapkamers (circa 10 en 12 m2) en een badkamer van circa 7 m2 voorzien van een ligbad, douche, wastafel en hangtoilet gerealiseerd. De overloop heeft een dusdanig formaat dat hier eenvoudig een leuke werkplek of speelruimte te creëren is.
Op de tweede verdieping is een riante slaapkamer van ruim 21 m2 te vinden alsmede een zolder voor berging, maar hier is ook de ruimte waar de techniek zit en de wasmachine en droger aangesloten kunnen worden.

Algemeen:
Uiteraard worden de uitstekend geïsoleerde woningen gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp met grotendeels vloerverwarming. Daarnaast zullen alle huizen worden voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en zonnepanelen. Het hemelwater wordt afgevoerd in de wadi middels een infiltratiesysteem. De stoere gevels van bakstenen worden voorzien van rijke detaillering. Een prachtig beeld!
 
Deel deze pagina:

Kavelkaart De Meeuwen - Type 3 bnr. 61

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart