Type 3 - Rijwoning

Beschrijving Type 3

Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, worden 68 koopwoningen en 17 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De plek is echt uniek te noemen; in een gezellig buurtje in de populaire wijk Oosterpoort, nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad van Groningen.

Type 3, blok 6, bouwnummer 61 tot en met 67: EXTRA BREDE TUSSENWONING
Type 3, blok 6 (rechterzijde), bouwnummer 60: EXTRA BREDE HOEKWONING
Type 3, blok 6 (linkerzijde), bouwnummer 68: EXTRA BREDE HOEKWONING

De woning is door breedte perfect in te delen. Aan de achterzijde heeft de tuin toegang tot de wadi, een mooie ruime groenstrook die naast wateropvang ook voorziet in een natuurlijke speelplek voor de kinderen.
De woning heeft een berging in de achtertuin van 5 m2. De tuin is circa 51 m2 en ligt op het noordoosten.

Indeling:
Entree, meterkast, toiletruimte met hangtoilet en een tuingerichte woonkamer van circa 22 m2 met dubbele tuindeuren. De eetkeuken (zonder keukeninrichting) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is circa 15 m2.
Op de eerste verdieping worden 2 slaapkamers (circa 13 en 15 m2) en een badkamer van circa 7 m2 voorzien van een inloop douche, wastafel van 1 meter breed met 2 kranen en hangtoilet gerealiseerd.
Op de tweede verdieping is een riante slaapkamer van ruim 20 m2 te vinden alsmede een zolder voor berging, maar hier is ook de ruimte waar de techniek zit en de wasmachine en droger aangesloten kunnen worden.

Algemeen:
Uiteraard worden de uitstekend ge?soleerde woningen gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp met grotendeels vloerverwarming.
Daarnaast zullen alle huizen worden voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Bij dit systeem wordt continu frisse buitenlucht in alle kamers ingeblazen, zodat het niet nodig is om de ramen open te zetten voor ventilatie. In de winter wordt de buitenlucht ook nog eens voorverwarmd wat extra energie bespaart. Verder wordt de woning voorzien van geluidswerend glas. Dit alles zorgt ervoor dat u in de woning geen hinder ondervindt van het verkeersgeluid. Het hemelwater wordt afgevoerd in de wadi middels een infiltratiesysteem. De stoere gevels van bakstenen worden voorzien van rijke detaillering. Een prachtig beeld!
Deel deze pagina:

Kavelkaart De Meeuwen - Type 3

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst type Type 3

Swipe voor alle kolommen
Nr. Type Status Prijs (v.o.n.) Kavelopp. Woonopp. (GBO) Kamers Tuinligging Meer

Ander aanbod van De Meeuwen bekijken

Bekijk het volledige aanbod