Type 2a - Tussenwoning

Beschrijving Type 2a

Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, worden 68 koopwoningen en 17 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De plek is echt uniek te noemen; in een gezellig buurtje in de populaire wijk Oosterpoort, nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad van Groningen.

Type 2A, blok 5, bouwnummer 45 tot en met 58 (tussenwoning) en 59 (hoekwoning)
In blok 5 is deze compacte TUSSENWONING gelegen. De woning is compleet en goed doordacht ingedeeld. Aan de achterzijde grenst de tuin direct aan de wadi, een mooie ruime groenstrook die naast wateropvang ook voorziet in een natuurlijke speelplek voor de kinderen. De woning heeft een berging in de achtertuin van 5 m2. De tuin is circa 43 m2 en ligt op het noordoosten.
Ook is in blok 5 aan de linker zijde de compacte HOEKWONING met bouwnummer 59 gelegen.

Indeling:
Entree, meterkast, toiletruimte met hangtoilet en een tuingerichte woonkamer van circa 26 m2 met dubbele tuindeuren. De keuken (zonder keukeninrichting) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is circa 6 m2.
Op de eerste verdieping worden 2 ruime slaapkamers (circa 12 en 14 m2) en een badkamer van circa 6 m2 voorzien van een inloop douche, wastafel van 1 meter breed met 2 kranen en hangtoilet gerealiseerd.
Op de tweede verdieping is een slaapkamer van circa 14 m2 te vinden alsmede een zolder voor berging, maar hier is ook de ruimte waar de techniek zit en de wasmachine en droger aangesloten kunnen worden.


Algemeen:
Uiteraard worden de uitstekend ge?soleerde woningen gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp met grotendeels vloerverwarming.
Daarnaast zullen alle huizen worden voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Bij dit systeem wordt continu frisse buitenlucht in alle kamers ingeblazen, zodat het niet nodig is om de ramen open te zetten voor ventilatie. In de winter wordt de buitenlucht ook nog eens voorverwarmd wat extra energie bespaart. Verder wordt de woning voorzien van geluidswerend glas. Dit alles zorgt ervoor dat u in de woning geen hinder ondervindt van het verkeersgeluid. Het hemelwater wordt afgevoerd in de wadi middels een infiltratiesysteem. De stoere gevels van bakstenen worden voorzien van rijke detaillering. Een prachtig beeld!
Deel deze pagina:

Kavelkaart De Meeuwen - Type 2a

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst type Type 2a

Swipe voor alle kolommen
Nr. Type Status Prijs (v.o.n.) Kavelopp. Woonopp. (GBO) Kamers Tuinligging Meer

Ander aanbod van De Meeuwen bekijken

Bekijk het volledige aanbod