Type 1av - bouwnummer 41

Tussenwoning

Beschrijving Type 1av - bouwnummer 41

Type 1AV, blok 4, bouwnummer 36 tot en met 42

Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, worden 68 koopwoningen en 17 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De plek is echt uniek te noemen; in een gezellig buurtje in de populaire wijk Oosterpoort, nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad van Groningen.

In blok 4 is deze ruime TUSSENWONING gelegen. Aan de achterzijde grenst de tuin aan de Barkmolenstraat met het zicht op de reeds bestaande woningen. De woning heeft een inpandige berging van circa 7 m2. De tuin is circa 41 m2 en ligt op het zuidwesten.

Indeling:
Entree, meterkast, toiletruimte met hangtoilet, inpandige berging en een woonkeuken (zonder keukeninrichting) van maar liefst 29 m2. De woonkamer is op de 1e verdieping te vinden en heeft door de gave vide een directe verbinding met de keuken. Door de enorme glaspartij is zowel de keuken als de woonkamer erg licht. De woonkamer is circa 33 m2 groot.
Op de 2e verdieping worden 2 slaapkamers (circa 7 en 12 m2) en een badkamer van circa 6 m2 voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en hangtoilet gerealiseerd. Op de derde verdieping zijn ook 2 slaapkamers (circa 8 en 12 m2) te vinden alsmede de bergruimte waar ook de wasmachine en droger aangesloten kunnen worden.

Algemeen:
Uiteraard worden de uitstekend geïsoleerde woningen gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp met grotendeels vloerverwarming. Daarnaast zullen alle huizen worden voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en zonnepanelen. Het hemelwater wordt afgevoerd in de wadi middels een infiltratiesysteem. De stoere gevels van bakstenen worden voorzien van rijke detaillering. Een prachtig beeld!
Deel deze pagina:

Kavelkaart De Meeuwen - Type 1av bnr. 41

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Andere bouwnummers van Type 1av